Изтече нова информация за New HTC One.


Спецификациите са известни още преди официалното обявяване на телефона

17 март 2014 09:24

 

 

 За HTC отвсякъде се показват течове на информация наляво и надясно , като повечето от информацията се отнася за дълго-очаквания нов HTC One и циркулира навсякъде из интернет пространството. Последната такава идва във формата на пост в страницата на GSMArena, в който се описват пълните характеристики на телефона и малко информация относно маркетинга на устройството. Ако цитираното е вярно, то новият HTC One ще използва 5-инчов дисплей с резолюция от 1920 х 1080 пиксела. Това е стъпка напред спрямо предшественика. По-големият размер на екрана значи и като цяло по-голям телефон от предишните замервания – 5,4 х 2,7 х 0,36 инча ще стигнем до 5,8 х 2,7 х 0.37 инча.
 Процесорът на One най-вероятно ще е оборудван с четири ядра с работна честота от 2,3 гигахерца и чип на Qualcom от серията Snapdragon 801. Същия чип е използван и в телефона на Samsung – Galaxy S5. Телефона ще е оборудван с 16 гигабайта място за съхранение на данни, както и възможност за разширяване посредством слота за micro SD карта памет, нещо което липсваше при предишната версия на телефона. Списъка със спецификациите на смартфона включва същата ultrapixel камера с f/2.0 затвор, 2 микрометъра сензор за изображенията, който също се намира в предишния телефон. Маркетинговата стратегия на телефона потвърждава слуховете че ще бъде имплементирана двойна камера за снимки.

 

 

 Според изтеклия материал, новата дуо камера ще позволи на потребителите да блърват или да ре-фокусират в дадена област снимката, като това е изцяло по тяхно усмотрение. Предната камера е спрягана за 5 мегапиксела, която ще има леща с широк ъгъл на снимане и специален режим за снимане на селфи снимки с таймер за обратно отброяване.
По отношение на дизайна, новия HTC One 2014 ще е изработен от същия материал като предния, а именно алуминиев корпус, като около дисплея няма да има никакви ръбове според информацията.Коментари за Изтече нова информация за New HTC One.

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм