Четири неща за новия iPhone 6, на които не бива да се вярва


13 март 2014 12:30

 Какво знаем за iPhone 6? Всъщност нищо, освен това, че Apple може би ще ползва сапфир за дисплея, и че патентова EyeID технологията за сканиране на окото. Също така ще видим и много от старите неща, които вече видяхме в стария модел, но подобрени по някакъв начин. Все пак нищо не може да спре хората да спекулират и да си измислят някои неща за да задържат интереса на потребителите и читателите си. Ето и някои неща, които смятаме за абсурдни, но да не забравяме, че нищо не е сигурно, докато устройството бъде представено и  не бъде пуснато в продажба.

 


1. iPhone 6 ще се появи през Май

 

 

iPhone-6-4-thing-fake-2
 

 

 От Apple имат обичая да пуска новите си продукти в края на лятото или началото на есента. Те намекнаха, че месец Септември може би ще е месеца на новите неща от тяхна страна, но в много от слухове се казва, че телефона ще се появи много по-скоро. Смята се, че причината за това е лошото представяне на iPhone 5c и, че Apple ще искат да наваксат продажбите си с по-ранна поява на iPhone 6, за да могат да отстоят позициите си. От списание Форбс бързо се опитаха да опровергаят Май като реален месец за премиера. За новия телефон не всички части са готови, някой от най-важните елементи за продукцията не са готови. Това значи, че от Apple разполагат само с Април, за да се подготвят за световна премиера през Май. По принцип не е невъзможно, но е по-вероятно да видите еднорък стрелец, който стреля в центъра на мишената с лък и стрела, от колкото появата на iPhone 6 през Май.

 

 


2. Apple ще използва Gorilla Glass

 

 

iPhone-6-4-thing-fake-3
 

 

 Много сериозно се спекулира с новините, че Apple ще използва Сапфир за дисплеите от страна на някой представител на една компания. Сапфирът е много надежден, не се надрасква и издържа повече на удари. Това е и стъклото, което се ползва за TouchID сенсзора в 5S. Има видео, в което се показва как се пуска върху телефон бетонен блок, а щети липсват. Вице-президентът на Corning Glass е убеден, че в iPhone 6 ще се ползва тяхното стъкло в iPhone 6, като няма да позволят да бъдат изкарани от бизнеса, все пак пред тях стоят още много договори, тъй като са една от най-успешните компании.  Все пак звучи малко вероятно да бъде използвано точно това стъкло в iPhone 6 серията телефони, без значение какво е казал някой от някоя компания. Apple потвърждават индиректно като инвестират над 500 милиона долара в GT Advance, за да се произведе достатъчно сапфирено стъкло, за да се направят 100 милиона телефона.
Съмняваме се, че те ще зарежат половин милиард, заради прищявките на някого.

 

 

3. Ще видим ли огънат дисплей?

 

 

iPhone-6-4-thing-fake-4

 

 

 Това е един от най-големите и обсъждани слухове. Дали телефона ще се огъва или не. Феновете на марката са много объркани по въпроса. С няколко думи повечето хора не харесват това. Най-малкото, ако телефона е огънат, надраскването на дисплея ще засяга доста по-голяма площ и ще трябва да сте много по-внимателни. Освен това, управлението на телефона ще стане много по-трудно от обичайното. Анализаторите много умело се опитаха да наложат това, като много iPhone фенове ги подкрепиха, но това просто няма как да стане. Ако носим огънатия си телефон в задния джоб, то той ще е най-омразното ни нещо щом седнем. Много от спряганите компании за производство на тази технология опровергаха, че те няма да произвеждат такъв дисплей за Apple.

 

 

4.Тънък и лек

 

 

iPhone-6-4-thing-fake-5

 

 

 Масовия потребител на марката ще желае малко повече живот на батерията, а това е невъзможно, ако той бъде смален до краен предел. Много хора обаче претендират, че телефона ще бъде тънък едва ли не като хартия. Появиха се и фалшиво предпремиерно  видео, в което дори наричат телефона толкова лек, че може да се каже “iPhone Air”. Това ще доведе само и единствено до по-скъп телефон с ужасно слаба батерия. Apple никога не са споменавали нищо за този т.нар. тънък телефон. Това няма как да е истина, тъй като телефона ще е пред счупване десетки пъти всеки ден, ще е плосък и широк дотолкова, че няма да се побира в джоба ни. Също така това ще убие пазара на кейсове и калъфи, тъй като телефона може да се носи перфектно и в малка чантичка. Освен това няма как и да се избегнат USB портовете и жаковете за слушалки, понеже новия стандарт е неизбежен.

 Коментари за Четири неща за новия iPhone 6, на които не бива да се вярва

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм