HTC скоро ще представи нов смартфон от средния клас


 

 Тайванският производител на мобилни телефони в най-скоро време ще представи нов смартфон от средния клас известен с работното име НТС Golf. С тенденцията в имената, която показва компанията се предполага, че модела ще се представи под името НТС Wildfire C.

 

 Както всички модели на HTC, които излизат тази година, така и за този модел се предполага, че ще е с най-новия Android 4.0 Ice Cream Sandwich допълнен с последната версия от използвания от компанията Sense 4.0 интерфейс.

 

 Процесора сте е едноядрен мобилен процесор с тактова честота от 1 GHz и 4 GB постоянна памет, която ще може да се увеличава чрез стандартен MicroSD слот. Екрана ще е 3,5-инчов HVGA с резолюция 480x320 пиксела, стандартните безжични интерфейси Bluetooth 3.0 и Wi-Fi 802.11 B / G / N. , както и вградена 5 мегапикселова камера.

 

 Основната особеност на последните модели на HTC e системата за подобряване на звука Beats Audio, както и свободен достъп до Dropbox за 2 години за съхраняване на данни до 25 GB.

 

19.04.2012 г.Коментари за HTC скоро ще представи нов смартфон от средния клас

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм