Новини за HTC One 2014 : 5 Нови Функции, които очакваме


24 февруари 2014 21:00

 

HTC едва ли ще пусне следващия си флагман преди края на този месец, но изтекло видео, показва телефона спрямо сегашната му версия,.Видеото бе свалено от източника, но ние ще наблегнем на най-важните неща в нашата статия.  


 

По-тънък дизайн, друг цвят

 

 

HTC не променя генерално вида на смартфона, но се очакват няколко подобрения по корпуса. Телефона ще е по-тънък от предишната версия и ще е с тъмно сив цвят на корпуса. Излъчването на задния панел на телефона е леко в стил лъскав алуминий, докато в предишните дизайни се наблягаше на матовия завършек. Смартфона на снимките съвпада със снимките, които бяха пуснати от @evleaks, който все пак е един доста надежден източник.

 

 

Нова подредба на бутоните и портовете.

 

HTC_One_2014

 

На пръв поглед версията на разработчиците на One 2014 трябва да се доближава до това, което е виждаме на снимката. Местата на бутоните за контрол на телефона са разменени. Вижда се и слот за карта памет отстрани на телефона, както и  жака за включване на слушалки е преместен в долната част на мобилния телефон.

 

 

Камера с два обектива

 

HTC_One_2014_3

 

 В съответствие с предходното изтичане на информация , изобразеният телефон е снабден с две лещи на задната камера. Сензорът за светкавицата изглежда малко по-голям от обичайното, но това не може да се твърди със сигурност. Във видеото не се споменава колко мегапиксела ще бъде главната камера, въпреки че слуховете сочат, че тя ще е произведена по Ultrapixel технология, и че ще е  4 мегапиксела, както и при сегашния модел. Камерата за снимки отпред ще 2,1 мегапикселова.  

 


6 режима на снимане

 

HTC_One_2014_4


HTC може би ще предложи нещо повече от нов хардуер за снимки при новата камера. Флагмана на HTC за 2014 може да пристигне със шест режима за снимане , като това включва режим за самоснимане, както и режим, който може би ще прави едновременна снимка с двете камери. Очаква се, че той ще е подобен на режима със сходно име при Samsung Galaxy S4 и Galaxy S5
Dual Capture  функционалността се очаква да прави едновременни снимки с предната и задната камера. Прозорче ще се появи на екрана ви, за да следите какво ще заснеме предната камера, а останалата част от екрана, както обичайно ще показва какво е в кадъра на главната камера на телефона.

 

HTC_One_2014_5

 


Нов HTC Sense софтуер.

 

HTC_One_2014_6

За телефона показан във видеото се твърди, че използва Sense 6.6, което е доста добра новина, при версия на Sense 5.5 за телефона от сегашната генерация. Интерфейсът все пак изглежда не е коренно променен и нещата, които виждаме са почти сходни с предходната версия.  
В коментарите за новия смартфон не се споменава за специфични подобрения в хардуера, като характеристиките на процесора, размера на дисплея, резолюцията му и колко точно мегапиксела ще е главната камера, но все пак сме сигурни, че подобреният One ще пристигне с доста забележими характеристики. Няма да се изненадаме, ако по-тънкия дизайн е придружен от по-голям дисплей и променен интерфейс. HTC One 2014  ще дебютира и ще се покаже на бял сват на датата 25 Март и е  възможно, телефона да ползва добрия стар Snapdragon 800 чип, тъй като планувания от Qualcomm, Snapdragon 805 няма да излезе до средата на годината.Коментари за Новини за HTC One 2014 : 5 Нови Функции, които очакваме

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм