BlackBerry официално обявиха два нови смартфона - BlackBerry Z3 и BlackBerry Q20


BlackBerry разделя различните модели телефони в 4 главни категории

04 март 2014 09:40 

 

 Oт BlackBerry официално обявиха два нови смартфона. Това са BlackBerry Z3 и BlackBerry Q20. Вице-президентът по продуктовия мениджмънт, Франсоа Махиу разкри новия метод за категоризация на телефоните на компанията. Различните модели са разпределени в 4 главни категории - Достъпни, Класически, Висок Клас и Престиж.

 

Достъпните телефони на канадския производител са тези, които наподобяват новото попълнение - BlackBerry Z3. Той е първият телефон, който се появява благодарение на партньорството на компанията с Foxconn. През идните 5 години двете компании ще работят заедно върху дизайна, изработката и разпространението на телефони, които ще са предназначени за подрастващите пазари в страните, които тепърва ще се развиват. Те са на базово хардуерно ниво, но са и на много ниски цени . Цената на новия Z3 е 199 долара. Телефонът ще бъде пуснат за продажба в Индонезия и други страни с подобна икономика.

 

/blackberry_z3

 

 Категорията Класически телефони съдържа модели на марката, които съдържат най-характерното за BlackBerry, а именно QWERTY клавиатурата. Производителят официално представи новия модел BlackBerry Q20, който включва така популярната физическа QWERTY клавиатура. Лоялните клиенти на марката уважават именно това нещо в телефоните им и то е тяхно главно предпочитание. Компанията не мисли да зареже производството на телефони от този тип, тъй като ще разочарова не малко хора. Очакват се не малко телефони от тази категория да бъдат пуснати на пазара в бъдеще.

 

BlackBerry

 

 Третата категория включва телефоните от висок клас, тези с най-големи хардуерни възможности и огромна производителност. Маихиу ни разкри, че през идното лято и идната есен ще бъдат пуснати няколко телефона от категорията, които ще очароват всеки един почитател на мощните телефони Очакваме да видим телефони с процесори от четири и осем ядра и 64-битова архитектура.

 

Четвъртата и последна категория се нарича Престиж и както може би сами се досещате, тя ще включва най-изтънчените телефони на компанията, които ще са предназначени за само за ценители. Устройство от този тип е например BlackBerryP9982. То е произведено в лимитирани количества и е налично на доста голяма цена.

 

2013 не бе от най-лесните години за компанията, която изпита доста неприятности и постоянно бе в отчаяни опити да настигне конкуренцията и да въведе модерните технологии в телефоните си. В края на годината компанията бе продадена и да се надяваме, че новите пътища, по които са потеглили да донесат само и единствено успехи. Дали 2014 няма да е годината, през която Blackberry ще си върне старата слава и добрите позиции на пазара на мобилни устройства.Коментари за BlackBerry официално обявиха два нови смартфона - BlackBerry Z3 и BlackBerry Q20

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

avr :

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм