Nokia упорито работила върху два нови Android смартфона


Единият от тях ще е флагмана на компанията, с който ще допълни каталога си

24 февруари 2014 10:27

 Датата за представянето на Nokia X за крайния потребител е днес, 24 Февруари, като до скоро си мислехме, че това ще е първият и последният телефон с Android на Nokia, но според последните слухове, може да се окаже точно обратното, на това, което предполагахме. Изглежда, че от доста време Nokia работи върху три Android телефона, като Nokia X ще е първият, който ще видим на бял свят. За двете нови устройства с Android се чу, след като изтече вътрешен e-mail на компанията. Очаква се и двете устройства да бъдат по-мощни от Nokia X (Normandy), която ще бъде представена на Международния Мобилен Конгрес. Вторият телефон с кодово име X+ ще е от среден клас, докато Nokia XL ще е смартфон от висок клас. За жалост, двете нови устройства няма да бъдат представен на пресконференцията на Nokia. Според източниците, новия Android телефона от среден клас ще излезе през месец май, а смартфона от висок клас ще излезе на пазара през Юни.

Все пак, какви са шансовете да видим повече от един Android смартфони на Nokia. Преди няколко месеца, Nokia Normandy изглеждаше като неточен слух, нещо което никога нямаше да види светлината на слънцето. Днес нещата обаче са различни, Nokia X официално ще дебютира след броени часове в Барселона. Това ни кара да мислим, че наистина ще видим поне още две устройства с Android от финландците.

В същото време Nokia продължава да пуска още и още тийзъри със странни символи. Последния от тях включва НЛО, в което виждаме знака Х, зелено дърво и кученце. Много хора се съгласяват, че това е извънземното, което всъщност е Nokia на пазара за мобилни устройства. Остава много малко за да разберем какво ще се случи.

 

new-nokia-ufoКоментари за Nokia упорито работила върху два нови Android смартфона

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм