LG обяви три нови смартфона от серията L III, които скоро ще са на пазара


Новото трио от смартфони се присъединява към популярната линия продукти на LG

 

20 февруари 2014 15:00

LG тъкмо разкри, най-големия си проект, който ще пуснат скоро – LG G Pro 2. Невероятният фаблет с 5,9 инчов дисплей и много добри хардуерни характеристики. Когато компанията има да представи нещо на света, тя не винаги чакат идването на голям мобилен конгрес, за да представят устройството си на потребителите. Три нови смартфона от средния клас, бяха представени от корейците на мобилната арена. Триото е приобщено към линията телефони L III. Това е продължение на серията L от 2012 година, новите L III телефони ще пристигнат на пазара през тази година. Техните нови модели носят наименованието LG L90, LG L70 и LG L40. И трите нови смартфони ще са с предварително инсталиран Android – последната версия KitKat 4.4. и фирмения интерфейс на LG UI.

LG L90 притежава дисплей с размер от 4,7 инча произведен по IPS технологията с резолюцията от 540 х 960 пиксела. Този телефон работи с четириядрен процесор и работна честота от 1,2 гигахерца. Оперативната памет, която е на разположение на телефона е 1 гигабайт, а мястото за съхранение на информация възлиза на 8 гигабайта. LG L90 е най-добрият телефон от трите, за които говорим в момента. Неговата основна камера, която се намира на задния панел е 8 мегапиксела, а предната камера, която служи за видеоразговори е 1,3 мегапиксела. Батерията е с капацитет от 2540 mAh. При него е възможна и 21-мегабитова HSPA връзка.

LG L70 е оборудван с 4,5-инчов дисплей произведен по същата технология, по която е направен и този на по-големия му брат. Резолюцията е 480 х 800 пиксела. Процесора е с две ядра и работна честота от 1,2 гигахерца. Тук оперативната памет също е 1 гигабайт, но има по-малко вътрешна памет, с размер от 4 гигабайта, която определено не е достатъчна. L70 пристига със възможност за избор между 8 мегапикселова и 5 мегапикселова задна камера, като при предната камера е валиден само вариант за VGA камера. Батерията е с по-малък капацитет – 2100 mAh. HSPA на 21 мегабита е поддържано и тук. Както споменахме и по-горе версията на операционната система Android е KitKat 4.4.

LG L40 е най-малкият и най-бавният телефон що се отнася до размер и хардуерни възможности. Дисплея му е 3,5 инча, а резолюцията е 320 х 480 пиксела. Телефона е управляван от двуядрен процесор със работна честота 1,2 гигахерца, като оперативната памет тук е намалена на 512 мегабайта, а вгрядената памет също е 4 гигабайта. Задната камера е 3 мегапиксела, а предна такава липсва. L40 идва в два варианта. С батерия с капацитет 1540 mAH или 1700 mAh. HSPA връзката, тук е 14,4 мегабита.

LG не предостави информация, що се отнася до определянето на дати за пускането на трите модела на пазара. Но определено това тук е немалка новина за мобилния свят.Коментари за LG обяви три нови смартфона от серията L III, които скоро ще са на пазара

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм