Според слуховете LG G3 ще е на пазара през май


20 януари 2014 10:00

LG G2 беше един от най-впечатляващите флагмани на 2013 година със своя уникален панел, Snapdragon 800 процесора и 13-мегапикселовата камера. Тази година се очаква да ни донесе и нов флагман от корейската компанията LG, а слуховете вече са на лице и предположения за неговата поява идват отвсякъде. Миналата година обявяването на LG G2 беше малко или много забавено, като се има предвид, че производители като HTC, Samsung и Sony, обявяват телефоните си доста по-рано. Слуховете, които излизат в интернет пространството гласят, че G3 да бъде представен преди Август тази година. Друг слух гласи, че представянето ще е на 17-ти Май тази година. Преместването на датата по-напред може би се дължи на очакваната по-ранна поява на Samsung Galaxy S5, а слуховете по негов адрес са, че той ще се появи през Март месец.

 


Новия флагман на Samsung ще е главният съперник на LG G3 и няма съмнения, че корейците няма да чакат противникът им да набере преднина. Предполагаеми характеристики на новия топ-модел на LG – G3 вече се появяват, като те гласят, че ще притежава QHD дисплей, който ще е с 5,5 – инчов с резолюция от 1440 х 2560 пиксела. Това значи, че ще е по-голям от този на предшественика си LG G2. Детайли около характеристики на процесора или камерата на телефона липсват, но най-вероятно ще са от най-добрите, които могат да предложат корейците. Определено ранната дата на представяне на телефона ще даде повод за слухове и спекулации свързани с телефона. Същевременно от LG работят върху фаблета LG Optimus G Pro 2, като се очаква той да излезе наяве, не по-късно от G3, като това най-вероятно ще стане на изложението MWC 2014 през Февруари. Предшественикът му Optimus G Pro беше обявен точно на MWC през миналата година. Очаква се той да притежава QHD дисплей с размер от 5.9 инча, като и за него няма данни, относно процесорът, който ще управлява телефона, но най-вероятно за фаблета се очаква да бъде оборудван с Snapdragon 80x процесор.







Коментари за Според слуховете LG G3 ще е на пазара през май

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм