BLU обявиха четири нови смартфона, два от серията Life Play и два от серията Life One


09 януари 2014 09:27

 

 Голямото търговско шоу CES 2014 започна тази седмица. Един от производителите, които първи обяви своите нови устройства е BLU. Те обявиха 4 нови устройства, които се очаква да се появяват на пазара на смартфони през първата четвъртина на 2014 година. BLU е компания известна с това, че произвежда мобилни устройства от среден клас с доста добри характеристики, които след това се предлагат на много изгодни цена спрямо възможностите си. Наскоро компанията пусна в продажба няколко нови модела, които включват Blue Life Pure и BLU Advance 4.0.

 BLU Life Play S е оборудван с 4,7 инчов дисплей с резолюция от 720p. Захранван е от четириядрен процесор Mediateк MT6582 с честота 1,3 GHz, 1GB оперативна памет, но недостатък е малкото пространство, с което разполагаме, което е само 4GB, но слота за microSD карта памет може да компенсира донякъде това. Камерата на Life Play S е 8 мегапиксела, а камерата в предната част е 2 мегапиксела. Операционната система е Android 4.2 Jelly Bean. По отношение на свързаността Life Play S включва 3G, Wi-Fi, GPS и Bluetooth, които са стандартни за един смартфон. BLU Life Play S ще можем да видим на пазара още през този месец. Цената му ще бъде около 200 долара.

BLU-Life-Play-S

 BLU Life Play X предлага малко по-високи възможности от по-малкия си брат. Дисплеят му е същият като на Life Play S – 4,7 инча и 720p резолюция, но разполага с по-силен четириядрен MediaTek MT6589T процесор, който работи на честота от 1,5 GHz. Оперативната памет отново е 1 GB, но вградената памет тук е значително повече, а именно 16 GB плюс слот за microSD карта. Версията на Android отново е 4.2 Jelly Bean. Също като Life Play S, the Life Play X е снабден с 8 мегапиксела задна камера и 2 мегапикселова предна камера., 3G, Wi-Fi, GPS, Bluetooth и батерия с капацитет от 1800mAh. Ще имаме възможност да видим телефона в близките месеци на цена от $219.

 

BLU Life Play X

 

 BLU Life One M притежава малко по-голям дисплей от този на предните два смартфона. Размерът му е 5 инча и е с резолюция от 720p. Под капака на Life One M работи същия процесор като този на Life Play X – 4 ядра с работна честота от 1,5 GHz на добре познатият ни чипсет на MediaTek, отново 1GB оперативна памет, но незнайно защо тук пак виждаме 4GB памет за съхранение на данни, но за щастие отново имаме слот за microSD карта памет, който ще се притече на помощ отново. BLU Life One M обаче е оборудван с основна камера, която е доста по-добра - 12 мегапикселова, а предната е 2 мегапиксела. Възможностите за свързване, както и операционната система са същите. Телефона се очаква да бъде наличен през този месец на цена от 199 долара.

BLU Life One M

 

 И последен в списъка, но не и на последно място по важност е BLU Life One X. Дисплеят му е с размер от 5 инча и притежава fullHD резолюция. От квартета, които Ви представяме днес, този телефон е с най-добри характеристики. Управлява се от четириядрен процесор с работна честота 1,5 GHz, но притежава 2GB оперативна памет. По отношение на вградената памет телефона се предлага в два варианта, с 16 GB или 32GB, но при този модел, слота за microSD карта липсва. Основната камера, която се намира отзад е 13 мегапикселова, а камерата отпред, която е предназначена главно за видео разговори е 5 мегапиксела. Батерията е с капацитет от 2000 mAh. 3G мрежите които поддържа са със диапазон от 850/1700/1900MHz и 850/1900/2100MHz. BLU Life One X ще можем да видим скоро, а цената ще бъде 279 долара за модела с 16GB памет и 299 долара за този с 32GB памет.

 

BLU Life One X spec

 Коментари за BLU обявиха четири нови смартфона, два от серията Life Play и два от серията Life One

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм