Стереоскопично изображение на екрана можете да видите без специални очила


Стереоскопично изображение на екрана можете да видите новини, без специални очила.
AQUOS е умен, способен ...

Компанията обяви пускането на AQUOS смартфон с поддръжка за възпроизвеждане на стереоскопично съдържание. Технологията, наречена Aquos SH-06D, изпълняват и защитени от прах и влага в тялото моноблок. Моделът има 4,5-инчов сензорен дисплей с резолюция на 720h1280 пиксела. Триизмерен образ върху него може да се гледа без специални очила.

Вграден Smart Aquos SH-06D на базата на мощен двуядрен мобилен процесор TI OMAP 4460 с тактова честота от 1.2 GHz Core. Изискваното ниво на функциониране осигурява 1 GB оперативна памет и постоянна 8 GB смартфон. В допълнение, има слот за карта с памет стандарт MicroSD. Работи под новата операционна система, Android 2.3. Функционалността на устройството завърши 8-мегапикселова първична и 0,3-мегапикселова предна камера, вграден GPS приемник и инфрачервен порт.

Smartphone Aquos SH-06D могат да бъдат използвани в клетъчни мрежи, GSM и HSDPA / HSUPA. Размерите на новост са 128h66h11, 8 мм и тежи 145 грама. Вградена акумулаторна батерия модел е в състояние да осигурява 450 минути живот на батерията в режим на разговор до 420 часа в режим на готовност.

Доставка смартфон включва специална удобна поставка, която позволява да инсталирате притурка на масата. Продажбите ще започнат през март тази година в Япония. Там той е участвал в изпълнението на местния мобилен оператор NTT DoCoMo. Когато на смарт телефон ще се продава и в други части на света, все още е неизвестен.  

 Коментари за Стереоскопично изображение на екрана можете да видите без специални очила

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм