Fujitsu показа смартфон с ICS технология.


 Водещият японски производител на високи технологии Fujitsu ще пусне ICS (скенер за пръстови отпечатъци) смартфон на базата на най-новата мобилна платформа Tegra 3. Моделът Fujitsu Courtyard CY 15 официално присъства на „Mobile World Congress ", който  се проведе в Барселона от 27 февруари до 1 март тази година.

Производителите не бързаха да оповестят спецификациите на новия си смартфон на самата изложба.. За характеристиките на смартфона е известно твърде малко. По-специално се посочва, че новият продукт ще се базира на NVIDIA Tegra процесор 3 с четири ядрен процесор с честота 1.5 GHz. Fujitsu Courtyard CY15 ще има 4,6-инчовдисплей, 13.1-мегапикселова камера и вграден скенер за пръстови отпечатъци. Новиятпродукт ще работи  на най-новата версия на операционната система Android 4.0 (Ice Cream Sandwich).

Другата особеност на Courtyard Fujitsu CY15 е копрпусът на смартфона, койтокакто и други продукти на фирмата  могат да издържат на проникване на фин прах и влага.Коментари за Fujitsu показа смартфон с ICS технология.

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм