Екстремен таблет от Panasonic


петък 24.05.2013

 

 

 Panasonic Toughboook H2 има 10,1-инчов сензорен XGA LED дисплей базиран на технологията CircuLumin, който осигурява яркост от 6000 нита. Компанията  продава своя нов таблет и с допълнителна гаранция, която е валидна за период от три години. Цената, на която може да бъде купен Toughbook H2 е 2600 евро.

Panasonic-Toughbook-H2

 

 

Устройството притежава IP651 сертификат, устойчиво е на вода и изпускане на височина от 2 метра. Новият Touchbook H2 също така се отличава и с по-мощни хардуерни компоненти, както и специален корпус, който е изграден от поликарбонатни и магнезиеви материали, съобщава engadget. Таблетa пригоден за екстремни условия Panasonic Toughboook H2, е оборудван с 2,8GHz Core i5-3427U процесор на Intel и разполага с 500GB вградена памет, като опционално потребителите могат да включат и SSD диск с капацитет от 128GB. Батерията осигурява до 7 часа време за работа с едно зареждане, а устройството оперира с платформата Windows 7 Professional OS. Компанията се е погрижила да включи поддръжка за Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS, а също и за високоскоростните LTE мрежи.


Повече таблети на: http://novtablet.net/Видео

Коментари за Екстремен таблет от Panasonic

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм