Samsung смята да продаде над 1 000 000 Galaxy Mega 5.8 фонблета


От Samsung вече анонсираха своя нов фонблет Galaxy Mega и според слуховете при производителите на мобилни телефони ще произведат най-малко 1 000 000 апарата от по-малкия вариант Galaxy Mega 5.8"

Този оптимизъм за продажбите на Galaxy Мега 5,8 се дължи на доброто представяне на средния клас Samsung Galaxy Grand Duos. Източници твърдят, че през май броят на продадените  5 инчови  WVGA Galaxy Grand ще достигне 2 милиона.

Samsung разполага със собствена производствена база за  екрани, но явно компанията ще ги използва за производство на Super AMOLED дисплеи, аутсорсинг за среден клас екрани за тайванските производители.

Все още няма информация за това колко дисплеи са поръчани за по-големия Mega фонблет   Galaxy Mega 6.3, но Samsung очевидно мисли, че има пазар за големи смартфони.Коментари за Samsung смята да продаде над 1 000 000 Galaxy Mega 5.8 фонблета

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм