Samsung нарушава още един ключов патент на Apple


Съдията е постановил, че моделите на Samsung Galaxy, Nexus и Transform  са в нарушение, взаимствайки от Apple, начина на избор текст, както е в IOS устройства.

В предварителните констатации, Комисията за международна търговия Съдията каза, че Samsung е в нарушение на патент със заглавие "Метод и апарат за предоставяне на полупрозрачни изображения на дисплея на компютъра."

Конкретно престъпление се отнася до прозрачния балон, който се появява в началото на текста, когато той е избран от потребителя в рамките на уеб-браузъра и в други приложения.

Решението е направена на 26 март и оповестяват публично в петък. Ако решението бъде прието, нередовните устройства може да бъдат забранени  за внос в САЩ.

 

Окончателно решение идва скоро

Съдия Томас Дж. Pender постанови също, че Samsung не са нарушили патент, който обхваща как устройствата разпознават микрофон включен в жак за слушалки.

Окончателното решение се очаква през август.Коментари за Samsung нарушава още един ключов патент на Apple

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм