Samsung ще представи двуядрен смартфон-Galaxy Beam


 Обещаното от компанията прдеставяне на Galaxy S III се отлага за пролетта.

Известният южнокорейски производител на мобилни телефони Samsung ,обяви решението си да отложи обявяването на смартфона Samsung Galaxy S III за пролетта на тази година, но производителя ще представи нов двуядрен смартфон -Samsung Galaxy Beam.

Смартфона Samsung Galaxy Beam ще работи с операционна система Android 2.3 Gingerbread. Той ще бъде изграден на базата на двуядрен процесор с татктова честота 1 GHz, ще получи до 6 GB RAM и 8 GB вградена памет. В допълнение смартфона разполага с 4-инчов Super AMOLED дисплей с резолюция 480x800 пиксела.

Главната особеност на смартфона Samsung Galaxy Beam ще бъде вградения в своя тънък корпус (12,5 мм дебелина), проектор с 15 лумена яркост, способен да проектира изображение върху екран с диагонал от 40 инча.

Функционалността на новия смартфон осигурява подръжка за мрежите на HSPA, слот за стандартна MicroSD карта, вградени безжични интерфейси Bluetooth 3,0 и Wi-Fi, 1,3-мегапикселова отпред и 5-мегапикселова основна камера. Смартфона ще има мощна батерия с капацитет от 2000 ма.

Няма информация за началото на продажбите и цената на Samsung Galaxy Beam


 Коментари за Samsung ще представи двуядрен смартфон-Galaxy Beam

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм