Gmini показа нов продукт, който се отличава с ергономичност и впечатляващи характеристики


 

Компанията обяви пускането на ново устройства на Gmini за четене на електронни книги. MagicBook е снабден с дисплей от последно поколение на E-Ink Pearl HD и има много впечатляващо изпълнение за устройство от този тип.
Електронната книга Gmini MagicBook R6HD е едно от най-тънките и леки устройства с 6-инчов екран. Дебелината му е само 8 милиметра и тежи 160 грама. Резолюция на дисплея е 1024x768 пиксела. Една от забележимите характеристики на четеца е наличието на симетрични копчета за преминаване през страниците. Поради тази причина е еднакво удобен за ползване както с дясна, така и с лявата ръка.

Ebook Gmini MagicBook R6HD е базиран на мобилен процесор Samsung 2416 с честота на ядрото 533 MHz. Вградената памет на модела е 4 GB, също така има слот за памет MicroSD до 32GB. Той поддържа всички популярни формати на текстови файлове. Налице е вграден сензор за ориентация в пространството.

Електронната книга има вграден USB порт, чрез който не само ще изтеглите ново съдържание от компютъра, но също и ще го заредите през него.

Мултимедийните функции на четеца са не по-малко впечатляващи. Налице е вграден музикален плейър, който може да възпроизвежда музика във формати MP3, WAV, WMA и OGG, както и FM-радио, приемайки станции в диапазона 87,5 - 108 MHz. В допълнение, има програма за разглеждане на изображения във формати JPG, GIF, PNG и BMP.

 

 

12.03.2012Коментари за Gmini показа нов продукт, който се отличава с ергономичност и впечатляващи характеристики

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм